Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Οι πιο παράξενες συλλογές!


Οι άνθρωποι μπορεί να συλλέξουν τα πιο παράξενα πράγματα και μάλιστα να κάνουν τεράστιες σε έκταση συλλογές!....
 Ο Έλληνας, Δημήτρης Πιστιόλας, που διαμένει στην Αθήνα, έχει στην ιδιοκτησία του την μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή στον κόσμο απο κινηματογραφικές κάμερες. Στο σύνολό τους, είναι 937 αντίκες


Από το 2003, ο κινέζος συλλέκτης Wang Guohua μαζεύει κουτιά από τσιγάρα, κάποια από τα οποία κρατάει σε ένα δωμάτιο στην Hangzho. Η συλλογή του αποτελείται από 30.000 πακέτα απο 10 χώρες.
Η Lisa Courtney έχει συμπεριληφθεί στο Guinness World Records 2010 Gamer’s Edition,με τη συλλογή της απο αντικείμενα Pokemon, η οποία περιλαμβάνει 12,113 αντικείμενα.


Η Heinrich Kath, μία αγρότισσα στη βόρεια Γερμανία είναι η ιδιοκτήτρια περίπου 20.000 ποτηριών για μπύρα. Αν και δεν πίνει μπύρα, άρχισε να τα μαζεύει το 1997.

Η συλλογή της Valli Hammer απο πλαστικά παπάκια- κανένα δεν είναι ίδιο με τα άλλα- δεν ήταν η μεγαλύτερη όταν τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία. Τα 2,469 παπάκια που έχει στην κατοχή τη είναι καμμιά εκατοσταριά λιγότερα από μία γυναίκα στην California που κατέχει το ρεκόρ.
Το Guinness κύρηξε την Pam Barker ως την ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης συλλογής από κουκουβάγιες! ¨εχει στην κατοψή της 18.000 αντικείμενα σε μορφή κουκουβάγιας.
Η Mary Ann Sell από το Ohio έχει 40.000 κυλίνδρους για sliders στην ιδιωτική της συλλογή, που θεωρείται μία από τις πιο μεγάλες συλλογές του είδους.
Ο Ron Tyler ξεκίνησε τη συλλογή του από κλειδιά πριν 41 χρόνια μετά το Vietnam.

Η Sharon Badgleyέχει στη συλλογή της 6.000 Αγ. Βασίληδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: