Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Του κόσμου τα περίεργα - Ένας διαφορετικός δρόμος!!!

2
Μπορεί και να μην σας αρέσει καθόλου. Σίγουρα όμως θα σας εντυπωσιάσει!
Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που νιώθει ένας ταξιδιώτης όταν φτάνει στο Bubblegum Alley (δρόμος της τσιχλόφουσκας) στην πόλη San Luis Obispo στην Καλιφόρνια των  ΗΠΑ.
Μπορεί να το θεωρήσετε έργο τέχνης! Αποτελεί μοναδικό γεγονός, και προκαλεί τεράστια έκπληξη, η θέα του!
 Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι  τσίχλες έχουν  καλύψει τελείως  αυτό το δρομάκι!
Ένας τοίχος ύψους 4,6 μέτρων και μήκους 21 μέτρων, διακοσμημένος σε όλα τα χρώματα, από μασημένες τσίχλες. Εκατοντάδες μπαλώματα, το ένα στρώμα πάνω στο άλλο αποτελούν προορισμό για τους τουρίστες!

3
Μέχρι τώρα, κανείς δεν ξέρει ποτέ ξεκίνησε αυτό το παράδοξο, αλλά στην πραγματικότητα ο δρόμος της  τσιχλόφουσκας  μπορεί να είναι μια τουριστική εικόνα για τους  τοπικούς επισκέπτες της πόλης. Ακόμη, κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο τοίχος είναι ένα όμορφο έργο τέχνης!
Ο τοίχος αυτός ονομάζεται Bubblegum Alley , και κάποιοι λένε ότι η παράδοση αυτή ξεκίνησε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι μαθητές του γυμνασίου San Luis Obispo  γιόρτασαν την αποφοίτηση τους.

4
Αυτό το μικρό δρομάκι είναι σχεδόν πάντα γεμάτο κόσμο και το χρώμα και η υφή  των τοίχων  είναι σαν ένας διαρκώς μεταβαλλόμενος, ζωντανός οργανισμός με νέα κομμάτια της τσίχλας να προστίθενται εκατοντάδες φορές την ημέρα!
5
Μην ανησυχείτε, εάν έχετε ξεχάσει να φέρετε μαζί σας τσίχλες!  Μπορείτε να πάρετε μερικές από το μηχάνημα που είναι ακριβώς έξω από το σοκάκι  Πάνω από το μηχάνημα της τσιχλόμπαλας είναι ένα μικρό χαρτί που αναφέρει ότι αυτή την ίδια ιστορία που μοιραστήκαμε παραπάνω. 
6
Αν βρεθείτε εκεί, μην παραλείψετε να προσθέσετε το δικό σας κομμάτι στη συλλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: